29.4.14

Mini Koningsdag/weekend Haul

 
 
Vrijdagmiddag stapte ik samen met - wat leek - de hele Nederlandse bevolking op de trein. Met twee grote weekendtassen op schoot en een telefoon die weigerde verbinding te maken met de wifi, reisde ik een uur lang naar eindhalte Amsterdam. Tweemaal eerder ben ik naar onze hoofdstad geweest, maar nooit zag ik de stad zoals een toerist dat ziet. Zijnde de Rotterdammer die ik ben, ging ik ervanuit dat 020 niet meer dan een zooitje onbeleefde mensen was. Maar dit weekend ben ik erachter gekomen dat dat allemaal wel meevalt. Je ziet me nog niet een ''I love Amsterdam'' hoodie lopen, maar de vooroordelen zijn lichtelijk verwaterd.
 
Koningsdag in Amsterdam was een gekkenhuis. Je kont viel er niet te keren en overal waar je keek was er iets te doen. Samen met zuslief slenterde ik het Vondelpark door, waar om de paar meter een kind zijn of haar talenten liet zien. Zo werd er blokfluit gespeeld, nagetekend en vooral veel gedanst. Ondanks de vele kraampjes en kleedjes, heb ik tot mijn teleurstelling maar één ding gekocht.
 
Dat éne ding is een verfroller. Ja, je leest het goed, een verfroller. Maar niet zomaar een verfroller, nee deze heeft een patroontje erop. Ik besef me dat je deze ook gloednieuw in de winkel kunt kopen, maar daar ben je er snel 6/7 euro aan kwijt. Voor deze verfrol betaalde ik maar 50 cent.

 
 
De volgende dag verkende ik de stad in een wat rustigere setting. Samen met mijn zus ging ik even langs bij de Forever 21, waar ik twee dingetjes kocht.
 
Ten eerste een tas. Nou zei ik tegen mezelf dat ik het niet moest doen aangezien ik al meerdere shoppers heb en mijn polkadot obsessie ongezond begint te worden, maar wie kan deze schattige tas nou weerstaan? En dat voor maar 10 euro!

 
 
Ten tweede kocht ik dit badpak. Althans, ik ga ervanuit dat het een badpak is. Misschien draag ik het wel als een topje met shorts eronder, wie weet? Hier betaalde ik 12,95 voor.

 
Tot dusver mijn mini haul. Misschien is je opgevallen dat dit bericht op Dinsdag online is gekomen. Normaal gesproken post ik alleen op zaterdag en dus maar één keer in de week. Over een paar weken zijn mijn examens voorbij en dan zal ik vaker twee keer per week posten. Ik heb er zin in :)

Love,

Julie Joanne

4 opmerkingen: