6.1.14

Bits & Pieces - Efteling 2014

1 Januari ging ik met een groep vrienden en familie naar de Efteling. Het is inmiddels een traditie geworden om dit elk jaar op deze dag te doen, aangezien er dan geen kip rondloopt. Terwijl heel Nederland met het dreunende vuurwerk kabaal nog in hun achterhoofd op bed lag, zaten wij in de auto op weg naar Kaatsheuvel. Het park is heerlijk rustig, vergeleken met een drukke zomerdag. De langste rij is dan ook bij het vrouwentoilet. Vaak mag je blijven zitten in een attractie, omdat er niemand aan het wachten is. Ook dit jaar was het uitje erg geslaagd, en hebben we er met z'n allen een leuke dag van gemaakt. In een enthousiaste bui nam ik mijn camera mee, met het idee de dag te filmen. Maar je dag filmen blijkt toch lastiger dan ik dacht. Zo had ik negen van de tien keer geen zin om te filmen, omdat ik liever van het moment genoot. En als ik dan de camera uit de oneindig diepe rugzak heb weten te vissen, is de kaart opeens vol, of begeeft de batterij het. Desalniettemin (wat een mooi woord is dat toch) heb ik het één en ander weten vast te leggen, waar dit filmpje uit is gerold. Enjoy!

4 opmerkingen:

 1. Wat een enorm leuk idee om dan naar de efteling te gaan, dit ga ik volgend jaar ook doen als ik iemand weet te porren!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje! Ik vind de Efteling echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk filmpje! En heel slim om dan naar de Efteling te gaan, yay voor korte rijen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk! Wij gingen vroeger altijd met schoolreisje naar de Efteling! ;) Mooi filmpje met een prachtig einde! :)

  BeantwoordenVerwijderen